Nøkkeldata

Sentraldistribusjon distribuerer og lagerfører varer på vegne av forlag, netthandelsaktører og bokklubber. Mottakere av produktene er bokhandlere, privatkunder og bokklubbmedlemmer.

Sentraldistribusjon AS har i dag over 200 forlag som kunder. Dette er den største kundegruppen hos oss, og de representerer en av landets mest spennende porteføljer innen alle boksjangere.

En av Norges største aktører i bokklubbmarkedet er Cappelen Bokklubber. Deres klubber spenner over flere sjangre hvor produktutvalget omfatter bøker i tillegg til hobbyartikler, hus-og-hjem-produkter og andre gaveartikler. Alt dette lagres og distribueres fra Sentraldistribusjon.

SD Books er SDs nyeste satsningsområde som tilbyr et godt utvalg av engelske bøker, både nyheter- og backlisttitler til bokhandlere. Aktuelle bokgrupper er romaner, krim/thrillers, dokumentar, ungdomsbøker, SF/Fantasy, reiseguider og illustrerte gavebøker.
 
Sentraldistribusjon tilbyr også et bredt spekter av tjenester som spesialemballering, ulike pakkeprodukter, vedlegg av informasjon i utsendelser med mer. 

Enkel tilgang til egen informasjon

Gjennom vårt internettbaserte system har alle kunder tilgang til egne nøkkeldata 24 timer i døgnet. Avhengig av hvilke tjenester som benyttes kan dette omfatte salgsdata, vare- og beholdningsinformasjon, ordrereserve, restordre, returer, rabatter etc.

Prismodell

Sentraldistribusjons prismodell baserer seg på normale, rasjonelle og kostnadseffektive logistikkprinsipper uavhengig av produktenes verdi, som ved gunstige omsetningsstrukturer kommer våre kunder til gode i form av lavere distribusjonskostnader.

Miljø

Sentraldistribusjon har Grønt Ansvar-sertifikat. Dette er et komplett system for dokumentert og miljøriktig avfallshåndtering.